Barion Pixel

hello@mentesutakon.hu

Mentes Utakon Logo

Hisztaminkalauz kezdőknek

Mentes Utakon hisztamin kalauz kezdőknek

Izgalmas hírem van számotokra! Az utóbbi időszakban azért sem volt időm nagyon új recepeket tölteni a blogra, mert egyszerre dolgozom a teljes blog megújításán, miközben egy szuper projektbe is besegíthettem a szakmai tudásommal.

Ez a projekt nem más, mint egy kezdő/elveszett hisztaminosoknak szóló profi Hisztaminkalauz összeállítása,

ami egy virtuális e-book, videós és írásos anyagokat is tartalmaz, én pedig természetesen az étrendi ajánlásokat összegeztem ehhez, és készítettem egy 21 receptet tartalmazó kiadványt, aminek a többsége még a blogon sem látott napvilágot. Csillával a célunk az volt, hogy segítsünk elindulni a gyógyulás útján azoknak, akik nemrég csöppentek a hisztaminózis útvesztőjébe, vagy nem tudnak onnan kikavarodni, és iránymutatásra lenne szükségük.

Neked szól a kalauz, ha ezen gondolatokat olvasra magadra ismersz:

A Hisztaminkalauz tartalma

Témakörök

Ha Te is úgy gondolod, hogy nagy segítség lenne az útmutató kiutat találni a labirintusból, akkor kattints a lenti gombra, ahol megtalálsz minden információt a Hisztaminkalauzról és a vásárlás menetéről!

Mit tartalmaz a csomag?

Mennyi az értéke mindennek? Felbecsülhetetlen. Neked is és nekünk is… Neked azért, mert olyan gyorsan fogsz profin kiigazodni a hisztaminérzékenység világában, mint a szélvész, amivel rengeteg időt és fájdalmas tapasztalást spórolsz meg magadnak. Csillának pedig azért, mert ismét rengeteg késő esti és hajnali munkaórát fektetett bele, hogy valami olyan értéket kapj, amit sehol máshol. Én pedig vért izzadva kísérleteztem a receptekkel, hogy az első időben még véletlenül se halj éhen! 🙂

Bízom benne, hogy sokaknak segíthetünk majd ezzel, szívünk-lelkünk benne van! 🙂

Jó “utazást”! 🙂

Megosztás

Kövess, hogy mindig első kézből értesülj!

Ha követnéd mindennapjaim, figyeld az Insatgram, Facebook és Tiktok oldalam, és iratkozz fel a hírlevelemre, hogy azonnal értesülj legújabb receptjeimről!

Ezeket próbáltad már?