Barion Pixel

hello@mentesutakon.hu

Mentes Utakon Logo

Hisztaminkalauz receptek (e-book)

Inspiráció a változatos, tápanyagdús hisztaminszegény étrendhez.

A Hisztaminkalauzhoz készült Mentes Utakon receptes kiadvány már külön is megvásárolható letölthető e-book formájában! Szívből ajánlom minden ételérzékenynek, kezdő és haladó hisztamindiétázóknak egyaránt, akinek jól jönne egy kis inspiráció a változatos, tápanyagdús táplálkozáshoz!

Leírás

Receptjeim mind glutén-, tojás-, tej-, szója-, élesztő-, kristálycukor-, kukorica- és napraforgóolaj mentesek, hisztaminszegények, sőt túlnyomó többségük vegán is. Elkészítésük semmilyen komoly konyhai tudást vagy speciális eszközt nem igényel, és csak természetes, elérhető hozzávalókkal dolgozom. Szokásos módon fontos szempont volt, hogy olyan állagot és ízvilágot érjek el, hogy ezekkel a fogásokkal bátran kínálhassátok a nem mentesen étkező családtagjaitokat, barátaitokat is. A kiadványban 7 reggeli/vacsora, 4 leves, 6 főétel és 5 szupergyors uzsonna ötlet található, ezen felül pedig számos tippet is tartalmaz!

További információkért KATTINTS IDE!

2990 Ft

Mentes Utakon Ünnepi Receptfüzet (e-book)

Minden fő allergéntől mentes, hisztaminszegény finomságok az egész családnak!

Sok ételérzékenynek szólnak az ünnepek a „rendes” ételek, desszertek utáni sóvárgásról, a furcsa vagy sajnálkozó pillantásokról a mentes fogások láttán… Szeretném megmutatni, hogy ennek nem kell így lennie! 😊 A mindenmentes nálam ezt jelenti: minden glutén-, tojás-, tej-, szója-, élesztő-, kristálycukor-, kukorica-, olajos mag- és napraforgóolaj mentes, hisztaminszegény, sőt néhány főételen kívül minden recept vegán is. Elkészítésük semmilyen komoly konyhai tudást vagy speciális eszközt nem igényel, és csak természetes, elérhető hozzávalókkal dolgozom. Fontos szempont volt, hogy olyan állagot és ízvilágot érjek el, hogy ezekkel a fogásokkal bátran kínálhassátok a nem mentesen étkező családtagjaitokat, barátaitokat is. A kiadványban 2 leves, 4 főétel, 2 sós vendégváró és 4 desszert található, ezen felül pedig számos tippet is tartalmaz!

1990 Ft

Kifutó termék, idén utoljára! Eredeti ár: 2490 Ft

Ajánlások

HUSZÁR ZSUZSANNA

mikrobiom specialista, vegán táplálkozási tanácsadó | www.etrendezo.info

Mindig nagy örömmel látom, ha valaki saját kezébe veszi az egészségét: elmélyül a táplálkozástudományban, keresi a megoldásokat, és aztán személyre szabja azokat. Ha pedig mindennek az eredményét kész megosztani másokkal, az csak a hab a (mentes) tortán. Mindenkinek ajánlom Bernadett receptjeit, mert nemcsak fantáziadúsak, de mögöttük áll a magas fokú táplálkozási tudás és elhivatottság, amellyel létrehozta őket.

GELENCSÉR HAJNALKA

funkcionális táplálkozási szakértő | www.gelencserhajni.hu

Detti receptjei gondosan válogatott hozzávalókból készültek és alaposan kidolgozottak, amelyeket többször elkészített és finomhangolt annak érdekében, hogy minél tökéletesebb legyen az összetétel és az állag is. Nagy segítséget nyújtanak mindazoknak, akik ételérzékenységgel küzdenek, legyen az hisztamin-, laktóz-, tejfehérje-, gluténérzékenység, vagy sok más. Az ünnepi időszak különösen nehéz lehet az ételérzékenyek számára, ám ezekkel a fantasztikus receptekkel senkinek sem kell lemondania a finom falatokról! A receptek mindenféle allergéntől és adalékanyagtól mentesek, hiszen az egészségünk az első, vigyázzunk rá!

TANÁCS ATTILA

mesterszakács, fejlesztőséf | www.mindenmentesfozosuli.hu

Kedves Olvasó! Szeretettel ajánlom figyelmetekbe nem csak a recepteket, de Detti jövőbeli munkásságát is. Oktatással foglalkozó szakemberként, tudom, hogy a tudás hatalom, de ha az jó kezekben van, óriási értékké válhat. Detti munkáját nézve épp ennek lehetünk tanúi. Egy fiatal hölgy céltudatos törekvése, egy csodálatos cél érdekében. Kell ennél több? Gondolatai, elszántsága, és ahogy mindezt teszi, példaértékű. Egyre többen vagyunk, akik tudjuk, hogy ebben a harcban minden apró lépés számít! Köszönöm, hogy kis füzetben megosztod tudásod, tapasztalatod, segítve ezzel mindennapjainkat.

 

3 éves a Mentes Utakon!

 A mérföldkő alkalmából március 18-21 között egy
online interjúsorozattal készültem az életmódváltásról!

A regisztrálóknak nyereményekkel is készültem!

Részletek és ingyenes regisztráció az alábbi linken: